🎥 | Pijnlijk moment voor AC Milan: gelijkmaker in blessuretijd vanwege lullige regel afgekeurd

Bart van der Wijst • 00:33, 20-12-2021 / Laatste Update: 00:15, 12-12-2023

AC Milan raakt steeds verder achterop stadsgenoot Inter in de Serie A. Zondagavond verloor i Rossoneri in eigen huis van Napoli: 0-1. Het had 1-1 kunnen zijn, maar in de slotfase werd de gelijkmaker van AC Milan op lullige - maar terechte - wijze afgekeurd.

Franck Kessie zette San Siro in vuur en vlam, alleen de VAR greep in. Olivier Giroud lag buitenspel en nam deel aan de aanval was de conclusie van scheidsrechter Davide Massa. Geen doelpunt.

Zo werd Eljif Elmas de matchwinner, hij scoorde na 3 minuten al de openingstreffer. Door de overwinning heeft Napoli evenveel punten als AC Milan en staat het 4 punten achter koploper Inter.