Pijnlijk puntenverlies Napoli brengt Juventus (nu al) héél dichtbij titel

BSR

Sjors Tanis • 21:03, 10-03-2019 / Laatste Update: 21:46, 12-12-2023

Juventus kan zich in alle rust voorbereiden op de return in de 8e finales van de Champions League van dinsdag tegen Atlético Madrid. De Italiaanse titel heeft de club al bijna binnen. Napoli, de nummer 2, speelde met 1-1 gelijk bij Sassuolo.

Juventus won vrijdag met 4-1 van Udinese en heeft met nog 11 speelronden te gaan liefst 18 punten voorsprong op de 1e achtervolger.

Sassuolo op voorsprong

Domenico Berardi bracht Sassuolo in de 52e minuut op voorsprong. Een zege voor de nummer 12 van de ranglijst leek aanstaande, maar Lorenzo Insigne maakte in de 88e minuut met zijn 9e doelpunt van het seizoen gelijk.

Juventus moet tegen Atlético een achterstand van 2-0 zien weg te werken om de kwartfinales van de Champions League te halen.