Pogba casht 736 keer meer dan gemiddelde United-fan

20 april 2017

Pro Shots

Een gemiddelde fan van Manchester United of Manchester City verdient gemiddeld zo'n 470 euro per week. Dat is een groot verschil met de spelers van de clubs uit Manchester.


Paul Pogba krijgt met zijn salaris van 345.000 euro per week dik 700 keer meer dan het gemiddelde van zijn fans. Dit blijkt uit onderzoek van MyVoucherCode. Spelers bij United krijgen gemiddeld 130.000 euro en de fans 470 euro per week. Als we alles gaan terugrekenen krijgen United-fans 281 keer minder dan de spelers van de Red Devils. Bij stadsgenoot Manchester City is het verschil wat kleiner. De spelers krijgen 264 keer meer dan hun fans.

Real Madrid en FC Barcelona
Als we kijken naar de verhoudingen in Europa, dan komt United uit op een 3e plaats. Daarmee komt het achter  de Spaanse grootmachten Real Madrid en FC Barcelona te staan. Manchester City staat op de 5e plek.

Burnley
Overigens is niet overal in de Premier League het verschil zo groot. Bij Burnley verdienen de spelers 'slechts' 45 keer zoveel als de fans. Dat valt dan weer mee.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht