Prachtige goal Negredo niet genoeg voor Valencia

admin • 15:31, 17-01-2016 / Laatste Update: 07:05, 07-01-2024

Valencia is zondag niet verder dan 2-2 gekomen tegen degradatiekandidaat Rayo Vallecano. De ploeg van Gary Neville heeft nu al 9 competitiewedstrijden op rij niet gewonnen.

Het scheelde weinig of Valencia was tegen een nederlaag aan gelopen. Paco Alcácer maakte twee minuten voor tijd pas gelijk. Jozabed had Rayo al na een kwartier op voorsprong gezet, waarna Álvaro Negredo de thuisploeg vlak na rust op gelijke hoogte bracht:

GOLAZO ??! #negredo #valencia

Een video die is geplaatst door Sportnieuws.nl (@sportnieuws.nl) op

Diego Llorente zorgde vervolgens voor een nieuwe voorsprong voor de gasten. Die hield door de goal van Alcácer dus geen stand.

Door het punt staat Valencia nu 10e, maar kan het bij winst voor Getafe naar plaats 11 zakken na deze speelronde. De achterstand op plek 4, die toegang geeft tot de voorronde van de Champions League, is nu 16 punten. De Europa League is 8 punten van Neville en co. verwijderd.