Prachtige loting voor kleine cupfighters in kwartfinale Caracao Cup

31 oktober 2019

PA Sports

De achtste finales van de Carabao Cup in Engeland (de oude League Cup) kende woensdag een paar schitterende potjes. Liverpool-Arsenal eindigde bijvoorbeeld in 5-5, waarna Liverpool pas na penalty's doorging. In een andere topper won Manchester United bij Chelsea. Donderdagochtend werd de loting verricht voor de kwartfinales, maar nu werden we als voetbalfans niet getrakteerd op topaffiches.


Met Liverpool en de 2 giganten uit Manchester zaten er nog 3 echte toppers in die tegen elkaar konden. Uiteindelijk kregen United en City makkelijke ploegjes aan zich gekoppeld en moet de ploeg van trainer Jürgen Klopp naar Aston Villa. Voor Colchester, de kleinste ploeg van allemaal, wordt het wel een avond om nooit meer te vergeten. Die ploeg mag naar het grote Old Trafford.

Het nietige Oxford United krijgt de regerend Premier League-kampioen op bezoek, ook vet! De 'leukste' wedstrijd is waarschijnlijk Everton - Leicester City. Hieronder de loting voor de kwartfinale. In de week van 16 december worden de wedstrijden gespeeld.

Oxford United - Manchester City
Manchester United - Colchester United
Aston Villa - Liverpool
Everton - Leicester City