Premier League-overzicht: Narsingh maakt winnende treffer en Chelsea is 'on fire'

Pro Shots / Action Images

admin • 19:26, 30-12-2017 / Laatste Update: 19:37, 08-01-2024

In de Premier League heeft Chelsea zaterdagmiddag de 2e plek van Manchester United overgenomen, dat zaterdagavond pas in actie komt. Bij Swansea tegen Watford mocht Narsingh aantreden en Pröpper nam het met Brighton op tegen Newcastle.

Chelsea won op Stamford Bridge zeer eenvoudig met 4-0 van Stoke City, waar manager Mark Hughes flink onder vuur ligt. Antonio Rüdiger, Danny Drinkwater en aanvaller Pedro Rodriguez zorgden met hun goals al binnen 23 minuten voor een gespeelde wedstrijd. De Braziliaan Williaan maakte er een kwartier voor tijd ook nog 4-0 van voor Chelsea.

Nederlanders in actie

Swansea City, waar de Portugese trainer Carlos Carvalhal voor het eerst op de bank zat, speelde met 1-1 gelijk bij Watford. Swansea City staat onderaan in de Premier League. Carvalhal liet Luciano Narsingh direct na rust invallen. De Nederlander maakte diep in de blessuretijd de winnende treffer voor de club uit Wales. Mike van der Hoorn en Leroy Fer bleven de hele wedstrijd op de bank.

Newcastle United speelde op St. James' Park doelpuntloos gelijk tegen Brighton & Hove Albion, waar Davy Pröpper opnieuw de hele wedstrijd speelde. Ook Huddersfield Town en Burnley kwamen niet tot scoren.

Everton onderuit tegen Bournemouth

Everton verloor met 2-1 op bezoek bij Bournemouth. Het was de eerste nederlaag voor The Toffees onder leiding van Sam Allardyce.