Promovendus Sheffield United heeft eerste zege in de Premier League binnen

Action Images via Reuters

Martijn Baars • 19:10, 18-08-2019 / Laatste Update: 08:03, 08-01-2024

Sheffield United heeft in de 2e speelronde in de Premier League een 1-0 overwinning geboekt op Crystal Palace. Het was voor de 130 jaar oude club de 1e thuiswedstrijd in de Premier League sinds 2007.

De winnende goal werd 2 minuten na rust gemaakt door middenvelder John Lundstram, die in de rebound binnen kon schieten na een gekeerde poging van invaller Luke Freeman. De 25-jarige middenvelder uit Liverpool maakte daarmee nu goals op alle 4 de profniveaus in Engeland. Vorige week slaagde zijn teamgenoot Billie Sharp hier ook al in, ook nog eens allemaal in dienst van Sheffield United.

Patrick van Aanholt

De 33-jarige spits uit Sheffield maakte vorige week kort voor tijd de gelijkmaker (1-1) in de uitwedstrijd bij Bournemouth. Bij Crystal Palace, dat vorige week begonnen met een 0-0 thuis tegen Everton, deed linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch de hele wedstrijd mee.