Pröpper scoort zijn eerste goal voor Brighton, maar kan nederlaag niet voorkomen

Martijn Baars • 23:38, 26-02-2019 / Laatste Update: 13:32, 12-12-2023

Davy Pröpper heeft dinsdagavond zijn eerste goal in de Premier League gemaakt. De oud-speler van PSV en Vitesse scoorde voor zijn club Brighton & Hove Albion. De uitwedstrijd bij Leicester City werd ondanks de goal van de Nederlander verloren met 2-1.

Pröpper scoorde in de 66e minuut de aansluitingstreffer. Even daarvoor had Jamie Vardy al de 2-0 gemaakt voor Leicester. Al na 10 minuten opende Demarai Gray de score voor de thuisploeg.

Nieuwe trainer

Het was een aparte wedstrijd in Leicester, dat zonder trainer Claude Puel begon aan de wedstrijd. De Fransman werd deze week ontslagen. Vlak vóór het duel met Brighton presenteerde Leicester de nieuwe trainer: Brendan Rodgers. Hij zat wel al in het stadion, maar had nog geen leiding over de ploeg. Rodgers komt over van Celtic en was eerder trainer bij Liverpool.