PSG herstelt zich van Champions League-domper met dikke zege op Dijon

BSR/SOCCRATES

Brian Vesseur • 21:52, 12-03-2019 / Laatste Update: 21:05, 12-12-2023

Paris Saint-Germain heeft dinsdagavond een eenvoudige zege geboekt op Dijon. De bezoekers wonnen met 4-0 en natuurlijk was Kylian Mbappé weer trefzeker. PSG herstelde zich daarmee van de teleurstelling van vorige week: toen vlogen de Fransen eruit in de Champions League tegen Manchester United.

Marquinhos zette PSG na 7 minuten al op voorsprong. Mbappé, topscorer van de Ligue 1, tekende in de 40e minuut voor zijn 25e competitiedoelpunt van het seizoen. Hij staat nu (minimaal) 8 doelpunten voor op zijn achtervolgers.

De opleving van Di Maria

In de tweede helft zette Angel di Maria zijn naam ook weer op het scorebord. De Argentijn leeft op bij PSG, sinds Neymar en Edinson Cavani geblesseerd zijn. Di Maria staat nu aanvaller opgesteld (en wordt überhaupt vaker opgesteld) door trainer Thomas Tüchel.

Eric-Maxim Choupo-Moting zorgde in de blessuretijd voor de 4-0.