PSG krijgt op de kloten van laagvlieger Montpellier

Brian Vesseur • 19:56, 03-12-2016 / Laatste Update: 22:27, 07-01-2024

Paris Saint-Germain heeft verzuimd om in het spoor te blijven van koploper Nice. De Franse kampioen verloor zaterdag met 3-0 van Montpellier. De club stond voor deze speelronde op plek 15, door de overwinning staat Montpellier (even) op plek 10.

Paul Lasne opende voor rust de score: 1-0. Een paar minuten na de thee was het Ellyes Skhiri die de score verdubbelde. Het slotakkoord kwam van Ryad Boudebouz, die dit seizoen goed in vorm is. De Algerijnse middenvelder verschalkte PSG-keeper Alphonse Areola en scoorde zijn 6e Ligue 1-doelpunt van het seizoen.

Een bijzondere nederlaag voor PSG, dat al sinds september niet meer verloren had in de Ligue 1. De Parijzenaren wonnen sinds 1 oktober 7 keer en speelden 1 keer gelijk.