PSG lacht zich suf na gelijkspel tussen Marseille en Monaco

Photo News

Martijn Baars • 07:40, 29-01-2018 / Laatste Update: 03:32, 06-01-2024

Paris Saint-Germain is de grote winnaar van de 23ste speelronde in de Franse Ligue 1. De sterrenploeg uit Parijs won zaterdag met 4-0 van Montpellier en zag zondag de rest van de top 4 punten verspelen.

Op zondagmiddag ging nummer 2 Olympique Lyon, dat vorige week door een late goal van Memphis Depay nog won van Paris Saint-Germain, al met 3-1 onderuit bij Girondins de Bordeaux. Op zondagavond eindigde de Zuid-Franse clash tussen Olympique Marseille en AS Monaco in een 2-2 gelijkspel.

Pamela Anderson

Balde Keita bracht AS Monaco al in de 4e minuut op voorsprong in het Stade Vélodrome van Olympique Marseille. Drie minuten later werd het via Adil Rami gelijk. Zijn vriendin Pamela Anderson (50) vierde het feest vanaf de tribunes mee.

Snelle gelijkmakers

Na rust kwam Olympique Marseille via Valère Germain in de 47ste minuut voor de tweede maal aan de leiding, 4 minuten later gevolgd door de gelijkmaker van Fabinho. Daarna werd er niet meer gescoord, waardoor Marseille net als Olympique Lyon (dat een beter doelsaldo heeft) op 48 punten blijft steken.

Indrukwekkend doelsaldo

Regerend landskampioen AS Monaco staat vierde met 47 punten. Paris Saint-Germain gaat aan kop in de Franse competitie met 59 punten en een indrukwekkend doelsaldo van 72-17.