PSG verspeelt tegen Saint-Étienne opnieuw dure punten

EPA

Trevor Wagener • 01:07, 10-09-2016 / Laatste Update: 11:35, 12-12-2023

Paris Saint-Germain heeft vrijdag opnieuw punten verspeeld in de Franse competitie. De landskampioen liet Saint-Étienne in blessuretijd langszij komen: 1-1. De Sloveense invaller Robert Beric tekende in het Parc des Princes voor de gelijkmaker.

Tegenslag

Lucas Moura zette de thuisclub halverwege de tweede helft uit een strafschop nog op voorsprong, maar door de tegengoal moest de ploeg van trainer Unai Emery moest daardoor opnieuw een teleurstelling incasseren. PSG ging kort voor de interlandperiode ook al onderuit bij AS Monaco (3-1).