Ramos wil niet meedoen aan Napolitaans sprookje (video)

Bewerkt door Sportnieuws.nl

admin • 23:35, 07-03-2017 / Laatste Update: 08:39, 07-01-2024

Maar liefst 4 uur voordat het eerste fluitsignaal klonk voor de Champions League-clash tussen Napoli en Real Madrid zaten er al duizenden mensen in het Stadio San Paolo. Een Italiaanse actrice die Napoli-verdedigers beloofde te pijpen bij geen tegengoal, nog een rondborstige chick die belooft haar tieten te laten zien aan Real Madrid-fans en een megagroot spandoek van Diego Maradona: iedereen wist dat het dinsdag 7 maart moest gebeuren tegen De Koninklijke. De Italianen hadden echter geen rekening gehouden met Real Madrid-verdediger Sergio Ramos in het draaiboek. De verdediger dompelde heel Napels met 2 goals in diepe rouw: 1-3.

De avond begon zo mooi. Een zéér aanvallend en leuk Napoli zocht de aanval en de thuisploeg kreeg na een klein halfuurtje wat het verdiende. Dries Mertens zorgde met zijn goal voor een nóg snellere hartslag van menig voetbalfan op de tribune.

En daar is de spanning in de wedstrijd! Napoli komt via Dries Mertens op 1-0. #socialreplay #NAPRMA pic.twitter.com/wfNbOJyB8n

— Veronica Televisie (@VeronicaTV) 7 maart 2017

Tien minuten voor rust raakte hij óók nog de paal, nadat Cristiano Ronaldo dat kunstje aan de overkant ook had getoond.

Oei! Grote kans voor Ronaldo. Maar hij schiet op de paal. #socialreplay #NAPRMA pic.twitter.com/RfmnpUuxRp

Weer de paal! Nu is het doelpuntenmaker Dries Mertens van Napoli die het aluminium raakt. #socialreplay #NAPRMA pic.twitter.com/svIhPLEGA7

In de tweede helft was Ramos er na 50 minuten wel klaar mee. Binnen 5 minuten kopte hij 2 identieke corners (maar dan gespiegeld) op aangeven Toni Kroos binnen. Hoe krijg je het publiek in het Stadio San Paolo stil? Nou, zo!

Of Sergio Ramos' 21 goals since the 2014 Champions League final, 18 have come when Real Madrid are losing or tied. pic.twitter.com/icsRBXEhrj

— ESPN FC (@ESPNFC) 7 maart 2017

1-1! Sergio Ramos kopt hem binnen uit een penalty van Kroos. #sociareplay #NAPRMA pic.twitter.com/GagN9u8ARW

En weer is het Sergio Ramos! En weer kopt hij binnen uit een corner van Kroos. De wedstrijd lijkt beslist. #socialreplay #NAPRMA pic.twitter.com/QvnfF6UCET

Vlak voor tijd zette Alvaro Morato namens Real Madrid dezelfde uitslag neer als die van in het heenduel: 1-3.