πŸŽ₯ | Rangers-coach Van Bronckhorst nog vol vertrouwen voor bereiken Champions League

8 augustus 2022

Rangers FC-coach Giovanni van Bronckhorst heeft nog steeds vertrouwen in het bereiken van het hoofdtoernooi van de Champions League. De Nederlandse coach verloor met zijn club in de 3e voorronde de 1e ontmoeting met Union Sint-Gillis met 2-0, maar vertrouwt toch op een goede afloop.


Dat laat de trainer weten op een persconferentie van zijn Schotse club in aanloop naar de 2e ontmoeting dinsdag. "Het is een belangrijke wedstrijd, want we willen de groepsfase bereiken. Het resultaat in de 1e wedstrijd is niet waar we op hoopten, maar dinsdag spelen we thuis. Daar hebben we het in eigen hand."

'De sfeer is fantastisch'
De oud-international vervolgt: "Het doel is nog steeds de groepsfase te bereiken. En 'thuis' hebben we al eerder wedstrijden omgedraaid en gewonnen. De sfeer is fantastisch en de support van onze fans ook. Dat zal dinsdag niet anders zijn. Maar we moeten dan wel zorgen dat onze prestaties beter zijn dan vorige week."

Winnaar tegen PSV of Monaco
De winnaar van het tweeluik tussen Rangers en het Belgische Union neemt het in de play-offs op tegen de winnaar van PSV - Monaco.