RB Leipzig pakt op nippertje een punt tegen 1899 Hoffenheim

BSR

Sjors Tanis • 23:25, 25-02-2019 / Laatste Update: 19:32, 12-12-2023

RB Leipzig is er niet in geslaagd weer de top-3 van de Bundesliga binnen te komen. De ploeg had een overwinning nodig om weer over nummer 3 Borussia Mönchengladbach te gaan, maar Leipzig pakte op eigen veld een punt tegen 1899 Hoffenheim door pas laat de gelijkmaker te scoren: 1-1.

RB Leipzig staat nu 4e met 42 punten uit 23 duels. Borussia Dortmund is koploper met 54 punten, gevolgd door Bayern München met 51 punten. Nummer 3 Mönchengladbach heeft 43 punten. Hoffenheim blijft 8e met 34 punten.

Vroege treffer bezoekers, heel late gelijkmaker

Zonder veel kansen trof spits Andrej Kramaric in de 22e minuut doel namens de bezoekers. Een wat tamme wedstrijd leek op een 0-1 zege voor Hoffenheim uit de draaien, maar Willi Orban maakte in de 89e minuut de gelijkmaker in de partij tussen beide ploegen uit het linkerrijtje van de Bundesliga.

Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.