Real laat Napoli zien wie de baas is in Bernabéu

admin • 23:36, 15-02-2017 / Laatste Update: 21:56, 08-01-2024

Real Madrid heeft woensdagavond in de achtste finale van de Champions League een 0-1 achterstand eigenhandig goed gemaakt. De Koninklijke waren véél beter dan de Italianen en zegevierde met 3-1. Arek Milik maakte na 140 dagen zijn rentree in wedstrijdverband.

Real had al binnen 20 seconden op voorsprong kunnen staan toen Karim Benzema een kanonskogel afvuurde op Pepe Reina. De goalie wist zijn ploeg echter van een achterstand te behoeden. Sterker nog, uit het niets kwamen de bezoekers uit Napels zelf op voorsprong. Lorenzo Insigne maakte een heerlijke counter van Marek Hamsik af: 0-1. Benzema wist 9 minuten later alsnog te prikken, waardoor beide ploegen met een gelijkspel de rust in gingen.

Direct na rust zette Toni Kroos op aangeven van Cristiano Ronaldo Real op voorsprong. De thuisploeg domineerde in het eigen Bernabéu en het was wachten op de 3-1. Die kwam al vrij snel, 5 minuten na de goal van Kroos pegelde Casemiro onder toeziend oog van 80.000 uitzinnige fans de 3-1 op gruwelijke wijze binnen.