🎥| Real Madrid met 2 vingers in de neus langs Eibar

BSR Agency

admin • 22:50, 09-11-2019 / Laatste Update: 17:11, 07-01-2024

Real Madrid heeft in de laatste competitiewedstrijd voor het ingaan van de komende interlandperiode weinig krachten hoeven te verspillen. ‘De Koninklijke’ was vandaag veel te sterk voor Eibar: 0-4.

Na een half uur was het duel al min of meer beslist. Karim Benzema opende in de 17de minuut met een schot met zijn linkerbeen van dichtbij de score. 3 minuten later kreeg Real een strafschop na een overtreding op Eden Hazard. Sergio Ramos faalde niet: 0-2. In de 29ste minuut kreeg Real opnieuw een penalty, die dit keer werd binnengeschoten door Benzema. De Fransman heeft nu 157 doelpunten in de competitie gemaakt voor Real, eentje meer dan Ferenc Puskás.

Voor even los van Barcelona

In de 2de helft scoorde alleen de Uruguayaan Federico Valverde nog voor Real, dat vorig weekeinde tegen Real Betis nog 2 punten verspeelde (0-0). FC Barcelona kan later op zaterdag bij winst op Celta de Vigo in punten weer naast koploper Real Madrid komen.