Real Madrid boekt lekkere, efficiënte zege op buurman Getafe

BSR Real Madrid

Trevor Wagener • 18:58, 04-01-2020 / Laatste Update: 21:59, 04-01-2024

Real Madrid heeft in La Liga bij buurman Getafe een lekkere, maar wel geflatteerde overwinning geboekt. Bij het lastige Getafe won de ploeg van Zinedine Zidane met 0-3.

De Koninklijke kwam enigszins gelukkig op een 0-1 voorsprong. Na iets meer dan een halfuur werkte Getafe-goalie David Soria de bal in eigen doel na een hoge voorzet vanaf links. Hier maakte verdediger Raphaël Varane het hem dermate lastig, dat Soria de bal in eigen doel stompte.

Efficiënt

Kort in de 2e helft was Varane met een fraaie kopbal verantwoordelijk voor een verdubbeling van de score. In blessuretijd maakte Luka Modric de 0-3 en bepaalde daarmee de eindstand. Overigens keepte Thibaut Courtois een geweldige wedstrijd voor de - nu nog voorlopige - koploper van La Liga: met 3 geweldige saves hield hij Real op de been.

Barcelona komt later op de zaterdag in actie. Zij spelen op bezoek bij Espanyol de stadsderby van Barcelona. Lekker hoor!