Real Madrid en Real Sociedad maken er een mooi potje van (video's)

REUTERS

Martijn Baars • 00:45, 18-09-2017 / Laatste Update: 17:36, 05-01-2024

Real Madrid heeft een belangrijke overwinning geboekt in La Liga. De Koninklijke won met 1-3 op bezoek bij nummer 3 Real Sociedad, dat nog ongeslagen was. Dankzij de overwinning stijgt Real Madrid naar de 4e plek, op 4 punten van koploper FC Barcelona.

De piepjonge Borja Mayoral (20 jaar oud) opende na bijna 20 minuten spelen de score namens Real Madrid, dat nog zonder de geschorste Cristiano Ronaldo speelde.

Kévin Rodrigues maakte nog geen 10 minuten later de gelijkmaker, na een blunder van Real-keeper Keylor Navas.

Diezelfde Rodrigues tikte de bal even later voorbij zijn eigen doelman nadat Mayoral de bal probeerde voor te leggen.

Gareth Bale besliste na een uur spelen het duel in het Baskenland, waarna de hoop bij de thuisploeg vervlogen was.

Sociedad staat na 4 speelronden op 9 punten, Real Madrid op 8 punten.