🎥 | Reserves van Tottenham Hotspur verslaan Chelsea na pingels

Robert Hüsken • 00:48, 30-09-2020 / Laatste Update: 14:58, 07-01-2024

Tottenham Hotspur heeft de 8ste finales van de League Cup bereikt. De voetbalclub uit Londen versloeg dinsdagavond stadgenoot Chelsea na strafschoppen. In de reguliere wedstrijd werd het 1-1. Mason Mount miste de laatste pingel in de serie, nadat de spelers van Tottenham debutant Edouard Mendy geen kans gunden bij de strafschoppen.

Vooraf wisten we al dat Tottenham het heel lastig zou gaan krijgen. De ploeg had problemen om überhaupt wel een beetje okay elftal op te stellen. Lees hier waarom. Ook Chelsea wisselde wat spelers. Zo maakte doelman Edouard Mendy zijn debuut bij Chelsea.

Timo Werner 0-1

Maar Mendy kreeg niet bepaald een moeilijke avond. Na 19 minuten zag hij zijn ploeg al op voorsprong komen. Tottenham Hotspur liet Timo Werner he-le-maal vrij en de Duitser schoot vrij de 0-1 binnen. Check de goal hier.

1-1 Lamela

In de 2de helft vielen Pierre Højbjerg, Harry Kane en Lucas Moura (voor Steven Bergwijn) nog in. Maar Tottenham stichtte amper gevaar. Tot de slotfase. Na een goede kans van Kane, was het Erik Lamela die in de 84ste minuut de 1-1 binnen ramde. Er volgde gelukkig geen verlenging, maar meteen pingels.