Robben krijgt fraaie herinnering van 10 jaar Bayern München

12 september 2019

Arjen Robben was vandaag op bezoek bij Bayern München en kreeg een mooi cadeau mee naar huis van voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. De Nederland kreeg een foto uitgereikt met alle gewonnen titels in zijn periode bij de Duitse club.


Robben werd in de zomer van 2009 door Bayern München opgepikt bij Real Madrid. Pas afgelopen zomer kwam er een einde aan het Duitse avontuur van de Nederlander.

Succesvolle carrière
Robben hing zijn voetbalschoenen aan de wilgen en daarmee kwam een einde aan een imponerende loopbaan. In Nederland, Engeland en Spanje behaalde Robben al de nodige titels, maar bij Bayern München vulde hij zijn prijzenkast pas echt goed aan. De prijzenregen van Robben in Duitsland stopte na 8 landstitels, 5 DFB-Pokals, 5 Duitse Supercups, 1 Champions League-winst, 1 keer de Europese Super Cup en het wereldkampioenschap voor clubs.

Om Robben te bedanken voor bewezen diensten kreeg de Nederlander uit handen van Rummenigge een foto waarop de vleugelaanvallers te zien is met ál die prijzen. Dat geeft een fraai plaatje.