Ronaldo keert na dik half jaar weer terug bij Portugal

15 maart 2019

BSR Agency

Cristiano Ronaldo gaat het shirt van Portugal weer eens aantrekken. Na een dik half jaar afwezigheid is de 34-jarige spits weer opgeroepen door bondscoach Fernando Santos.


Ronaldo verhuisde na het WK van Real Madrid naar Juventus en raakte ook verzeild in een juridische affaire met een Amerikaanse vrouw, die beweert jaren geleden door hem te zijn verkracht.

Nations League
De recordinternational en topschutter aller tijden van Portugal, goed voor 85 doelpunten in 154 interlands, ontbrak daardoor sinds het WK steeds in de selectie van Santos. Zonder Ronaldo wist Portugal zich te plaatsen voor de finaleronde van de Nations League, die komende zomer in eigen land wordt gespeeld. De regerend kampioen van Europa treft Zwitserland in de halve finale.

Juventus - Ajax
Ronaldo, die het met Juventus in de kwartfinales van de Champions League gaat opnemen tegen Ajax, behoort nu tot de selectie van 25 man voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Oekraïne en Servië. Die duels zijn op 22 en 25 maart in het stadion van Benfica.