Rostov met vertrouwen naar PSV

admin • 13:39, 24-09-2016 / Laatste Update: 21:18, 05-01-2024

De Russische club FK Rostov heeft in de aanloop naar de wedstrijd tegen PSV in de Champions League een zwaarbevochten overwinning geboekt. Voor eigen publiek won Rostov zaterdag met 1-0 van Lokomotiv Moskou, dankzij een treffer kort voor rust van Dmitri Poloz.

Rood

De thuisploeg moest de laatste minuten met 10 man uitspelen nadat middenvelder Aleksandr Erochin met twee keer geel van het veld was gestuurd, maar hield de voorsprong vast.

5e

De aanstaande tegenstander van PSV in het belangrijkste Europese bekertoernooi staat op de 5e plaats in de Russische competitie. Rostov, dat Ajax uitschakelde in de play-offs van de Champions League, begon het toernooi 2 weken geleden met een kansloze nederlaag bij Bayern München (5-0). PSV moest in eigen stadion buigen voor Atlético Madrid (0-1).