Round-up Serie A: Napoli maakt geen fout, kwartet aan goals voor Immobile

Proshots

admin • 18:24, 06-01-2018 / Laatste Update: 03:16, 06-01-2024

Koploper Napoli heeft in de Italiaanse competitie geen fout gemaakt tegen degradatiekandidaat Hellas Verona (2-0). De doelpunten vielen wel pas na ruim een uur spelen in Napels. De Senegalese verdediger Kalidou Koulibaly opende in de 65ste minuut de score, waarna de Spaanse aanvaller José Callejón de drie punten veiligstelde.

Lazio

Ciro Immobile maakte een kwartet aan doelpunten voor zijn ploeg Lazio. Bij SPAL werd het 5-2 voor de ploeg van verdediger Stefan de Vrij. Immobile maakte er voor de rust liefst 3, nadat Luis Alberto al na 5 minuten de score had geopend. Tussendoor deed Mirko Antenucci met 2 doelpunten wat terug voor de thuisploeg.

Kwartet aan goals

Aan het begin van de 2e helft maakte de 27-jarige Italiaanse spits van Lazio zijn kwartet vol. Immobile voerde zijn totaal dit seizoen op naar 20 doelpunten, waarmee hij de topscorerslijst van de Serie A aanvoert.

Milan

AC Milan boekte een povere overwinning op Crotone, dankzij een doelpunt in de 54ste minuut van verdediger Leonardo Bonucci: 1-0. Het was voor trainer Gennaro Gattuso pas zijn tweede competitiezege met Milan in zes wedstrijden.

Winning mood

Hekkensluiter Benevento heeft de 'winning mood' ineens te pakken. Na slechts 1 gelijkspel (tegen AC Milan, 2-2) in de eerste 18 wedstrijden won het gepromoveerde Benevento op 30 december van Chievo Verona (1-0). Een week later was Sampdoria het slachtoffer. Mede dankzij 2 doelpunten van Massimo Coda won Benevento met 3-2 van de nummer 6 van Italië.

Laatste wedstrijden

Genoa won thuis met 1-0 van Sassuolo en Torino kende geen moeite met Bologna (3-0).