Ruudje Vormer redt punt voor Club Brugge tegen Eupen

BELGA

admin • 22:11, 03-12-2017 / Laatste Update: 06:24, 05-01-2024

Club Brugge heeft zondagavond verrassend punten verspeeld in de Belgische voetbalcompetitie. De koploper kwam bij Eupen, dat op de laatste plaats staat, niet verder dan een gelijkspel: 2-2. Gelukkig redde Ruud Vormer nog een punt.

Dat Club Brugge nog gelijkspeelde was te danken aan de Nederlander. De middenvelder gaf halverwege de 2de helft de assist bij de 2-1 van Emmanuel Dennis. In blessuretijd benutte Vormer een strafschop.

Eupen stond na 18 minuten al met 2-0 voor door treffers van Mbaye Leye en Jordan Loties. Jordy Clasie viel na een half uur spelen in bij Club Brugge. Vormer speelde de hele wedstrijd mee, en Stefano Denswil bleef op de reservebank.

Club Brugge heeft 6 punten voorsprong op nummer 2 Charleroi, dat vrijdagavond tegen Oostende ook niet wist te winnen: 1-1.