Sacre bleu! PSG staat in kampioenswedstrijd tegen Monaco bij rust al met 4-1 voor

Martijn Baars • 23:52, 15-04-2018 / Laatste Update: 23:54, 08-01-2024

Het kampioenschap van Frankrijk gaat dit jaar weer naar Paris Saint-Germain, dat kan bijna niet meer anders. De champagne kan koud worden gezet, want de club uit Parijs staat in de kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 AS Monaco bij rust al met 4-1 voor!

PSG begon als een malle en kwam binnen 20 minuten al met 3-0 voor door goals van Lo Celso, Cavani en Di María. Na een klein half uurtje maakte de Argentijn Lo Celso zijn 2e van de avond en zette zijn ploeg daarmee op 4-0.

Rony Lopes deed in de 38e minuut iets terug voor de bezoekers, 4-1. Dat was dan ook de ruststand.

Comeback?

AS Monaco heeft nog 45 minuten om de schade een beetje beperkt te houden en niet met een monsterscore onttroond te worden als kampioen van Frankrijk. Kunnen de Monegasken nog terugkomen in deze week van spectaculaire comebacks?