🎥 | Samenvatting: Inter weer koploper in Serie A na zege op Lazio

Bart van der Wijst • 00:40, 10-01-2022 / Laatste Update: 22:21, 11-12-2023

Inter moest zondagmiddag even de koppositie van de Serie A afstaan aan stadsgenoot AC Milan, maar pakte die later op de dag weer terug. Eenvoudig ging het niet, gewonnen werd er wel: 2-1 tegen Lazio.

Lautaro Martínez leek de 1-0 te maken, maar hij stond buitenspel. Even later was het alsnog raak voor Inter, verdediger Alessandro Bastoni scoorde. Voor rust maakte Ciro Immobile nog gelijk. Milan Skriniar bezorgde zijn ploeg met een rake kopbal in de 67e minuut de zege. Stefan de Vrij speelde 90 minuten, Denzel Dumfries deed 77 minuten mee.

Inter is dus weer de nummer 1 in Italië, de regerend kampioen heeft na 20 wedstrijden 48 punten. AC Milan heeft er eentje minder, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld.