Sampdoria laat Napoli zweten

admin • 18:24, 24-01-2016 / Laatste Update: 11:34, 12-12-2023

Napoli blijft de koploper in Italië, maar moest daar zondag wel flink voor aan de bak. Sampdoria liet de mannen uit Napoli zweten, maar uiteindelijk werd het 4-2 voor Napoli.

Gonzalo Higuaín, die de afgelopen tijd goed op dreef is, opende ook ditmaal de score. Al na negen minuten stond het 1-0, tien minuutjes later lag de 2-0 erin. Lorenzo Insigne benutte een strafschop. Joaquin Correa bracht Sampdoria terug in de wedstrijd en ook na de 3-1 van Marek Hamsik en de rode kaart voor Mattia Cassani was het nog niet op bij de ploeg uit Genua.

Met nog een ruim kwartier te gaan verkleinde Éder het verschil weer en even leek een stunt mogelijk. Dries Mertens maakte een einde aan die hoop.

Averij

Inter liep wel averij op, door in de slotfase de zege uit handen te geven tegen Carpi. Kevin Lasagna maakte in de 92e minuut de gelijkmaker: 1-1. Inter zakt zo naar de vierde plaats en verliest Napoli uit het zicht.