🎥 | Sampdoria ondanks deze heerlijke knal van Quagliarella onderuit tegen Napoli

Sjors Tanis • 23:42, 03-02-2020 / Laatste Update: 02:57, 08-01-2024

Napoli heeft op bezoek bij Sampdoria 3 punten gepakt in de Serie A. De topclub in crisis won, ondanks een heerlijke goal van Sampdoria-aanvaller Fabio Qualiagrella (zie video hierboven), met 4-2 en stijgt daardoor naar plek 10 op de ranglijst.

De ploeg van trainer Gennaro Gattuso heeft nu 30 punten in de competitie en Sampdoria blijft 16e met 20 punten.

Napoli maakt comeback Sampdoria ongedaan

Door doelpunten van Arek Milik en Eljif Almas stond Napoli binnen een kwartier met 2-0 voor bij Sampdoria. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar toen de 37-jarige Quagliarella in de 26e minuut op fenomenale wijze de 2-1 binnenschoot kwam het geloof bij de thuisploeg terug. Manolo Gabbiadini leek Sampdoria een kwartier voor tijd een punt te bezorgen met de 2-2, maar 7 minuten voor tijd maakte invaller Diego Demme, die in de winterstop overkwam van RB Leipzig, de 3-2 namens de bezoekers. In blessuretijd zorgde Dries Mertens, eveneens invaller, voor het slotakkoord: 2-4.

Napoli heeft nu 30 punten na 22 duels. Koploper Juventus heeft 54 punten.