Sarri spreekt zijn spelers EEN UUR lang toe na opdoffer van Bournemouth

REUTERS

admin • 11:00, 31-01-2019 / Laatste Update: 02:35, 08-01-2024

Manager Maurizio Sarri heeft al eerder laten weten dat hij niet bepaald blij is met de instelling van de spelers, maar na de beschamende nederlaag tegen Bournemouth (4-0) was de Italiaan er helemaal klaar mee. Het duur de een uur voordat de spelers konden douchen.

De rest van de staf, ook de assistenten, moesten al die tijd buiten de kleedkamer wachten.

'Snap er niets van'

,,Ik wilde even alleen met ze kunnen praten, zonder verder iemand erbij'', zei de Italiaanse manager. ,,Ik wil kunnen begrijpen hoe het kan dat we zo spelen. Het is onmogelijk om in de eerste helft zo goed te voetballen en in de tweede helft zo slecht. Toen we twee minuten na rust een doelpunt tegen kregen, stopten we gewoon met voetballen. We hadden nog 43 minuten de tijd om het probleem op te lossen, maar er gebeurde niets. We speelden niet meer als team. Ik snap niet hoe dat kan.''

Bekijk de samenvatting van Bournemouth - Chelsea.