🎥 | Sassuolo begint net te laat aan comeback tegen Internazionale

AFP

Brian Vesseur • 16:42, 20-10-2019 / Laatste Update: 19:13, 04-01-2024

Internazionale blijft op de hielen zitten van Juventus. Op bezoek bij Sassuolo wonnen de Milanezen zondag met 3-4. De thuisploeg stond met 1-4 achter, maar maakte de wedstrijd in de slotfase nog spannend.

Lautaro Martinez had Inter na 2 minuten al op voorsprong gebracht. Domenico Berardi maakte er na een kwartier spelen 1-1 van. Romelu Lukaku zorgde met 2 doelpunten voor rust voor een riante voorsprong: 1-3. Het 2e doelpunt was een penalty.

De 1-2 van Lukaku:

Comeback komt te laat

Ook Martinez mocht na 70 minuten spelen een strafschop nemen en bracht de stand daarmee op 1-4. Logischerwijs leek de wedstrijd gespeeld, maar Sassuolo was nog niet klaar! Filip Djuricic - die ooit voor sc Heerenveeen voetbalde - zorgde voor de 2-4. Jeremie Boga maakte in de slotfase nog de 3-4, maar daar bleef het bij.

De 2-4 van Djuricic:

De 3-4 van Boga: