Schalke 04 binnen 18 minuten al klaar in Leverkusen

admin • 00:34, 29-04-2017 / Laatste Update: 07:37, 05-01-2024

Schalke 04 kende een hele gemakkelijke avond in Leverkusen. Al binnen 18 minuten waren Die Königsblauen klaar met Bayer Leverkusen.

Het ging hard in de BayArena. Het elftal van trainer Markus Weinzierl knalde uit de startblokken en stond dankzij goals van Guido Burgstaller, Benedikt Höwedes en Alessandro Schöpf binnen 18 minuten op een comfortabele 3-0 voorsprong.

Het was al gedaan

Vlak na de rust maakte Burgstaller zijn tweede van de avond: 0-4. Good old Stefan Kießling deed nog wel wat terug voor Die Werkself, maar dat was een doelpuntje voor de eer: 1-4.

Klaas-Jan Huntelaar mocht de hele wedstrijd de bank warmhouden. Weinzierl had hem niet nodig.