Schalke 04 hard onderuit in eigen huis

admin • 22:48, 25-02-2016 / Laatste Update: 18:05, 07-01-2024

Voor Schalke 04 is het Europees avontuur dit seizoen voorbij. De club uit Gelsenkirchen leed voor eigen publiek een duidelijke nederlaag tegen Sjachtar Donetsk (0-3).

De Braziliaan Marlos en Argentijn Facundo Ferreyra verschaften de bezoekers een riante uitgangspositie voor een plaats in de achtste finales. Viktor Kovalenko ontnam Schalke 04 het laatste beetje hoop. Het eerste duel tussen beide clubs leverde geen treffers op. Klaas-Jan Huntelaar speelde de hele wedstrijd voor Schalke 04, met de aanvoerdersband om een bovenarm.

Liverpool

Paul Verhaegh was de aanvoerder van FC Augsburg in het verloren uitduel met Liverpool (0-1). James Milner benutte al in de vijfde minuut een strafschop voor de Engels club. FC Augsburg drong vooral na rust erg aan maar kwam niet meer tot de gelijkmaker. Beide clubs speelde vorige week wel gelijk (0-0).