🎥 | Scheids trekt 'trage' Vincent Janssen aan shirt bij wissel en geeft hem geel

Trevor Wagener • 11:49, 09-12-2019 / Laatste Update: 08:00, 07-01-2024

Aanvaller Vincent Janssen heeft in de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) met Monterrey de finale van de play-offs om de landstitel bereikt. De Mexicaanse topclub won de return tegen Necaxa met 0-1. Wel liep Janssen een lichte blessure op.

Rogelio Funes Mori maakte diep in blessuretijd voor de enige goal van de wedstrijd. De nipte zege was genoeg voor Monterrey om door te gaan, want de club van trainer Antonio Mohamed had de heenwedstrijd met 2-1 gewonnen. Janssen stond aan de aftrap bij Monterrey en werd 2 minuten voor rust - ogenschijnlijk vanwege een blessure - naar de kant gehaald.

Afblijvûh, mafkees

Merkwaardig genoeg kreeg de Nederlandse spits een gele kaart toen hij naar de kant liep. De 25-jarige Janssen liep op een laag tempo het veld af, waarna scheidsrechter César Ramos hem vastpakte om hem naar de zijkant te dirigeren. De Nederlander reageerde daar wat geïrriteerd op en kreeg geel.

In de finale van de play-offs neemt Monterrey het op tegen Club América, dat over 2 wedstrijden afrekende met Monarcas Morelia. De strijd om de landstitel wordt eveneens over 2 wedstrijden beslecht (op 12 en 15 december).