🎥 | Schitterende goal bezorgt Jaap Stam de zege op Frank de Boer

BSR Agency

Martijn Baars • 19:18, 16-07-2020 / Laatste Update: 02:39, 05-01-2024

Het duel tussen de Nederlandse trainers Jaap Stam en Frank de Boer is donderdagmiddag in een 1-0 zege voor Stam geëindigd. In groep E van het MLS is Back-toernooi pakte Stam dus zijn 1e zege in dienst van de Amerikaanse club.

De Boers Atlanta United kwam al snel in de problemen na 2 razendsnelle gele kaarten voor middenvelder Jake Mulraney, die binnen 26 minuten al met rood van het veld moest.

Voormalig Eredivisie-spelers

Stams FC Cincinnati, met voormalig Eredivisie-spelers Maikel van der Werff (Vitesse/PEC Zwolle), Haris Medunjanin (AZ/Sparta) en Przemyslav Tyton (PSV/Roda JC) in de basis, kwam pas laat op voorsprong. Frankie Amaya scoorde in de 76e minuut pas de 1-0. Wel een mooie goal trouwens!

Nog een rode kaart

In de 10e minuut van de blessuretijd kreeg nóg een speler van Atlanta United (JJ Williams) rood en eindigde De Boer dus met 9 man!