Scorende Babel degradeert met Fulham

2 april 2019

BSR/SOCCRATES

Fulham is dinsdagavond gedegradeerd uit de Engelse Premier League. Op bezoek bij Watford verloor het met 4-1, waardoor de veilige 17e plek te ver weg is. Ryan Babel zorgde voor de enige Fulham-treffer in het duel met Watford.


Vorig seizoen promoveerde Fulham door in de play-off finale van Aston Villa te winnen. In de winterstop had de club al serieuze problemen. Babel werd toen aangetrokken om de boel te redden. Ondanks zijn 3 doelpunten en 3 assists voor de Londense club, degraderen ze dus alsnog. Het contract van Babel bij Fulham loopt deze zomer af.

Fosu-Mensah
Ook Timothy Fosu-Mensah speelt dit seizoen bij Fulham. Hij werd een seizoen gehuurd van Manchester United, maar speelde tot nu toe slechts 11 wedstrijden in de competitie. Ook tegen Watford kwam hij niet in actie. De 21-jarige hoeft niet naar het Championship, maar keert terug bij United. Hij lijkt in de belangstelling te staan van Ajax.

Fulham moet nog 5 Premier League-wedstrijden spelen. Everton, Bournemouth, Cardiff City, Wolverhampton Wanderers en Newcastle United zijn de komende weken nog de tegenstanders.