Scorende keeper redt Standard Luik diep in blessuretijd

BELGA

Martijn Baars • 20:16, 21-11-2020 / Laatste Update: 07:40, 05-01-2024

Standard Luik heeft op eigen veld tegen KAS Eupen de koppositie laten liggen. Het duel eindigde in 2-2. Daarmee kwam de thuisclub nog heel goed weg. In de 6e minuut van de extra tijd bracht doelman Arnaud Bodart de gelijkmaker op zijn naam. De meegekomen keeper tikte van dichtbij de bal achter zijn collega.

Standard kwam via Merveille Bokadi op voorsprong. Door treffers van Smail Prevljak en Stef Peeters leken de bezoekers met 3 punten naar huis te gaan. Bodart besliste anders.

Rode kaart

Bij Standard werd Eden Shamir op slag van rust met rood uit het veld gestuurd. Menno Koch mocht in de slotfase nog een paar minuten meedoen bij Eupen.