‘Sergio Ramos moest ruziënde Mbappé en Neymar uit elkaar houden in kleedkamer’

16 augustus 2022

Pro Shots / Panoramic
kylian-mbappe-ruzie-neymar-psg-sergio-ramos

De kleedkamer van Paris Saint-Germain zit bommetjevol wereldsterren die een iets te groot ego hebben. Buiten de kleedruimte kunnen ze daarom het beste een bordje neerhangen met explosiegevaar. Afgelopen weekend barstte de bom al bijna, maar Sergio Ramos en enkele andere spelers voorkwamen een matpartij tussen Kylian Mbappé en Neymar. Dat schrijft Le Parisien.


PSG rolde afgelopen weekend Montpellier op in eigen huis met 5-2. Je zou denken dat iedereen na zo'n wedstrijd vrolijk is, maar het tegenovergestelde was waar. Mbappé en Neymar stonden op knappen.

Fittie
De ruzie begon al tijdens de wedstrijd en ging daarna in de kleedkamer verder. Mbappé mocht een penalty nemen, maar miste. De Franse superster wilde even later nog eens aanleggen vanaf 11 meter, alleen daar dacht Neymar anders over. De Braziliaan pakte de bal af van Mbappé en schoot de 2-0 binnen.

Lees ook: ‘Kylian Mbappé wilde bij contractverlenging dat Neymar op zou rotten bij Paris Saint-Germain’

Na afloop volgde een flinke woordenwisseling en moest Ramos ingrijpen. De Spaanse verdediger, tegen wie bijna iedereen opkijkt bij PSG, besliste dat Mbappé en Neymar de ruzie moesten uitpraten. Hij betrok ook de technische baas Luis Campos bij de ruzie. De Portugees stelde dat de 2 vechtersbaasjes alles binnenskamers moesten regelen, voordat de boel escaleerde.

Het eerste bommetje lijkt vooralsnog onschadelijk te zijn gemaakt bij PSG, maar de irritaties zullen ongetwijfeld terugkeren dit seizoen. We zijn immers pas net begonnen.