Sevilla blijft ook zonder Ben Yedder lekker gaan in La Liga (video)

Martijn Baars • 20:31, 30-09-2017 / Laatste Update: 03:45, 08-01-2024

Sevilla heeft de draad weer opgepakt in de Spaanse competitie. De ploeg van de Argentijnse trainer Eduardo Berizzo moest vorige week bij Atlético Madrid de eerste nederlaag van het seizoen incasseren (2-0), maar herpakte zich zaterdag tegen Málaga. Sevilla won in het eigen Estadio Ramón Sánchez Pizjuan met 2-0.

De Argentijnse invaller Ever Banega opende in de 68ste minuut de score uit een strafschop, 2 minuten later tekende de Colombiaanse aanvaller Luis Muriel voor de 2e treffer. De Franse spits Wissam Ben Yedder, dinsdag in de Champions League tegen Maribor (3-0) goed voor een 'hattrick', bleef op de bank.

Sevilla gaat lekker

Met 16 punten uit 7 wedstrijden staat Sevilla voorlopig op de 2e plaats in La Liga, 2 punten achter het ongeslagen FC Barcelona dat zondag Las Palmas ontvangt. Málaga heeft na 7 duels pas 1 punt.