🎥 | De Jong pakt assist mee bij gemakkelijke bekerwinst Sevilla

admin • 23:52, 21-01-2020 / Laatste Update: 23:46, 08-01-2024

Luuk de Jong heeft dinsdagavond met Sevilla een gemakkelijke zege geboekt op Levante. In het bekerduel, waarin de spits tot de 81e minuut speelde, was hij goed voor een assist. Door deze overwinning is Sevilla door naar de 8e finale in de Copa del Rey.

Sevilla was het grootste deel van de wedstrijd heer en meester. Niet voor niets kwamen Los nervionenses al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Het was oud Manchester City-speler Fernando die de bal afsnoepte van Nemanja Radoja, 'm via Ocampos terugkreeg en daarna zelf kon afmaken: 1-0.

Gelijkmaker

Levante had het overgrote deel van de 1e helft weinig in te brengen, maar toch stond het bij de eerste de beste kans voor Las Granotas gelijk. Uit een vrije trap van Rubén Rochina kopte verdediger Óscar Duarte knap in de verre hoek raak: 1-1.