Shearer: Er zijn maar 2 clubs die de Premier League kunnen winnen

13 oktober 2017

Shearer tipt Manchester City als kampioen van Engeland

Oud-aanvaller Alan Shearer meent dat er dit seizoen 2 clubs zijn die met elkaar gaan uitmaken wie er kampioen van Engeland wordt: Manchester United en Manchester City.


"Ze hebben zich allebei echt verbeterd, daarom gaan zij om het kampioenschap knokken", tekent de Indian Express op. "Ze hebben allebei 2 topmanagers die gewend zijn om prijzen te pakken. Het wordt 1 van die 2 clubs die kampioen wordt", meent Shearer.

Premier League
De 2 kemphanen uit Manchester moeten dus volgens de Premier League's topscorer aller tijden maar met elkaar uitvechten wie er kampioen wordt, maar Shearer denkt dat het niet makkelijk wordt.

"Iedereen kan hier van elkaar winnen. Een ploeg als Burnley wint ook gewoon van Chelsea. Deze competitie heeft alles en dat maakt 'm de beste."

Tussenstand
City en United staan na 7 wedstrijden in de Premier League gedeeld 1e met 19 punten, 5 meer dan de nummer 3 Tottenham Hotspur. Het doelsaldo is 1 puntje in het voordeel van City, +20 tegenover +19 van United.

Wie wordt er kampioen van Engeland?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht