‘Slaande ruzie in kleedkamer Boca Juniors: politie gebeld vanwege vechtende ploeggenoten’

16 augustus 2022

Dat wedstrijden tussen Zuid-Amerikaanse clubs er heet aan toe gaan weten we inmiddels wel. Maar onderling kunnen de spelers er ook wat van, zo blijkt. Spelers van Boca Juniors gingen met elkaar op de vuist in de kleedkamer bij de wedstrijd tegen Racing (0-0). Dat schrijft TYC Sports.


Het liep niet zo lekker bij Boca vond Dario Benedetto en dus ging hij verhaal halen bij medespeler Carlos Zambrano. Beide spelers gingen met elkaar op de vuist en Benedetto deelde een paar raken klappen uit. Teamgenoten probeerden de ruziezoekers uit elkaar te halen. Dat ging niet zo makkelijk als gedacht, dus werd de politie ingeschakeld.

K*t verdediging
Maar waarom hadden Benedetto en Zambrano nou ruzie? Blijkbaar vond Benedetto dat het verdedigend niet zo lekker liep. Dat schoot bij Zambrano in het verkeerde keelgat. Volgens de Peruaan is de aanval de beste verdediging en moest er meer gescoord worden. Bij het rustsignaal begonnen Benedetto en Zambrano tegen elkaar te kibbelen, in de kleedkamer volgde de matpartij.

Na de 'pauze' verscheen Zambrano met een opgezwollen gezicht aan de aftrap voor de 2e helft. Benedetto mocht ook gewoon blijven staan. Manager Huogo Ibarra bevestigde na afloop van de wedstrijd dat er iets gebeurd was, maar hij wist niet wat. "Ik weet alleen dat er een argument is geweest tussen Benedetto en Zambrano, meer niet", vertelde hij op de persconferentie.

Benedetto (oud-Marseille) kon geen doelpunt maken - © Getty Images