🎥| Smalling met goal en assist enorm belangrijk voor AS Roma

Brian Vesseur • 18:26, 24-11-2019 / Laatste Update: 19:37, 08-01-2024

Chris Smalling heeft AS Roma aan de 3 punten geholpen tegen Brescia. Door een doelpunt en een assist van de Engelse verdediger werd het na rust 3-0.

Smalling opende 4 minuten na rust de score in Stadio Olimpico in Rome. De Engelse verdediger - die gehuurd wordt van Manchester United - leverde de assist op de 2-0 van Gianluca Mancini. Edin Dzeko bepaalde de eindstand. Justin Kluivert speelde de hele wedstrijd voor de winnende ploeg.

Stand

AS Roma staat voorlopig vierde in Serie A, met 2 punten minder dan rivaal Lazio dat pas in blessuretijd afstand nam van Sassuolo: 2-1. Felipe Caicedo maakte de bevrijdende treffer. De Nederlandse aanvaller Bobby Adekanye zat de hele wedstrijd op de bank bij Lazio.

Cagliari kan in punten gelijk komen met Lazio. De club uit de hoofdstad van Sardinië gaat zondagavond op bezoek bij Lecce.