Sneijder scoort eindelijk weer eens na bijna 24 uur

admin • 20:41, 25-11-2016 / Laatste Update: 15:59, 07-01-2024

Wesley Sneijder heeft vrijdagavond eindelijk weer eens gescoord voor Galatasaray. Da's lekker, want hij vond het net ruim 24 (!) uur niet. De middenvelder stond welgeteld 1413 minuten droog in de Turkse Super Lig.

In de competitiewedstrijd tegen Bursaspor was het weer eens raak voor de kleine voetballer uit Utrecht. Hij scoorde in de 55e minuut de 2-1. Het was precies 23,33 uur geleden dat Sneijder het netje vond.

23:33 - Wesley @sneijder101010 has ended his goal drought of 1413 minutes (23 hours, 33 mins) in the Super Lig. Finally.

— OptaCan (@OptaCan) November 25, 2016

Voorsprong

Overigens was de goal ook meteen van belangrijke waarde. Bursaspor kwam in de 14e minuut op voorsprong via Kubilay Kanatsizkus. Gala kwam een kwartier voor rust op gelijke hoogte via Yasin Oztekin. Sneijder zorgde 10 minuten na de thee voor de belangrijke 2-1.