Sporting Gijon pakt belangrijk puntje in strijd tegen degradatie

Martijn Baars • 23:31, 25-04-2017 / Laatste Update: 14:26, 07-01-2024

Sporting Gijon heeft in de strijd tegen degradatie uit de Primera Division een belangrijk punt gepakt. In het eigen El Molinon werd middenmoter Espanyol op 1-1 gehouden.

Victor Rodriguez opende vlak voor rust de score voor de thuisploeg. Tien minuten na rust werd de eindstand bepaald door Gerard Moreno op aangeven van Leo Baptistao.

Kan het nog?

De bijna 21.000 aanwezige toeschouwers zullen ongetwijfeld niet helemaal ontevreden zijn met het punt. Gijon staat na het gelijkspel nog steeds 18e in La Liga, maar heeft het gat op de veilige nummer 17 Leganes verkleind tot 3 punten.

Midweeks

In Spanje spelen de 20 ploegen deze week een midweekse speelronde. Na de 34e wedstrijd van het seizoen zijn er nog 4 duels te spelen.