Sporting is ongeslagen status kwijt, invaller Castaignos kan nederlaag niet voorkomen

AFP

admin • 01:37, 25-09-2018 / Laatste Update: 21:19, 13-12-2023

Sporting Portugal is in de Portugese competitie niet langer ongeslagen. De ploeg van trainer José Peseiro verloor met 1-0 bij SC Braga. Dyego Sousa kwam in de 67ste minuut tot scoren.

Luc Castaignos mocht in de 72ste minuut invallen bij de bezoekers. De Nederlandse aanvaller kon de 1ste competitienederlaag niet voorkomen. Land- en ploeggenoot Bas Dost behoorde niet tot de selectie. Oud-Ajacied Nemanja Gudelj speelde bij Sporting de gehele wedstrijd. Braga staat 2de, met evenveel punten (13) als koploper Benfica. Sporting neemt na 5 speelronden de 5de plek in, met 10 punten.