🎥 | Spurs krijgt hulp van VAR tegen Bournemouth

admin • 23:01, 09-07-2020 / Laatste Update: 21:30, 07-01-2024

Héél even leek het alsof Bournemouth in de 90e minuut een Duitse overwinning op Tottenham Hotspur ging boeken, maar de VAR stak er een stokje voor. Callum Wilson maakte namelijk hands voordat hij zijn doelpunt maakte.

Balen voor aanvoerder Nathan Aké en zijn team, want Bournemouth blijft door de 0-0 in Londen op de 18e plaats in de Premier League hangen. Het Spurs van Steven Bergwijn is 9e en heeft nu 10 punten achterstand op de felbegeerde 4e plaats van Leicester City. Die plek geeft over 4 wedstrijden toegang tot de Champions League.

12 minuten erbij

Er werden 12 minuten blessuretijd gerekend vanwege een lange blessurebehandeling bij Bournemouth-speler Adam Smith. Hij werd aan de zuurstof gelegd en moest met een (zoals het er uitzag) vreselijke hoofdblessure op een brancard van het veld.