Standard kent pijnlijke 2e helft en gaat in eigen huis keihard onderuit

Photo News

Trevor Wagener • 01:01, 19-08-2017 / Laatste Update: 06:11, 08-01-2024

Standard Luik heeft voor eigen publiek een dramatische nederlaag geleden. De ploeg ging in de Belgische Jupiler Pro League op het eigen Sclessin met liefst 0-4 onderuit tegen Zulte Waregem.

De bezoekers legden met 3 treffers binnen 8 minuten de basis voor de zege. Nill De Pauw opende in de 65e minuut de score. Kort daarna troffen ook oud-Vitessenaar Onur Kaya en Peter Olayinka doel. Kaya bepaalde in de slotfase met zijn 2e treffer, uit een strafschop, de eindstand.

Start van uitersten

Zulte Waregem is op gelijke hoogte gekomen met Club Brugge en Charleroi. Beide koplopers hebben echter nog een wedstrijd tegoed. Charleroi gaat zaterdag op bezoek bij Racing Genk, Club Brugge staat zondag voor een uitwedstrijd tegen Kortrijk. Standard Luik heeft in de eerste 4 duels slechts 4 punten verzameld.