Stem van het publiek: vertrouwen in PSV (en AZ) groot, Feyenoord krijgt het lastig in Glasgow

19 september 2019

BSR

Woensdag vroegen we onze bezoekers naar de kansen van de Nederlandse clubs in de 1ste speelronde van de Europa League. PSV, Feyenoord én AZ komen donderdagavond in actie en het vertrouwen in de Nederlandse clubs is groot.


Zo verwacht de lezer over het algemeen dat alle Nederlandse clubs hun 1ste duel in de Europa League winnen!

PSV - Sporting Lissabon
Een lastige 1ste wedstrijd voor de Eindhovenaren, maar het publiek ziet PSV toch echt gewoon winnen van de Portugezen. Maar liefst 71% koos voor een overwinning voor PSV en slechts 12% denkt dat Sporting de zege kan pakken in Eindhoven. 17% van de stemmers ziet het duel (aftrap 18.55 uur) in een gelijkspel eindigen.

Rangers FC - Feyenoord
Het publiek verwacht dat Feyenoord een lastige avond zal hebben op bezoek bij Rangers FC in Schotland. Toch is ook hier het grootste deel overtuigd van een zege voor Feyenoord: 40% ziet de Rotterdammers winnen. 33% kiest voor een gelijkspel en 26% denkt dat Rangers FC zelfs te sterk is voor de ploeg van trainer Jaap Stam. Dit duel begint om 21.00 uur.

Partizan Belgrado - AZ
Een uitwedstrijd in Servië voor AZ, maar toch verwacht het publiek dat AZ hier de 3 punten gaat pakken. 58% is overtuigd van een zege van AZ, terwijl 24% denkt dat de wedstrijd (aftrap 21.00 uur) onbeslist blijft. De rest (18%) denkt dat Partizan te sterk is voor het team van trainer Arne Slot.