'Strafschop van Griezmann had niet mogen tellen omdat hij hem 2 keer raakt' (video)

admin • 23:55, 10-05-2017 / Laatste Update: 06:32, 05-01-2024

De penalty van Antoine Griezmann in de halve finale van de Champions League had niet mogen tellen. Dat zegt de Canadese voetbalanalist Kristian Jack op Twitter.

De Canadees beweert dat de strafschop ongeldig had moeten worden verklaard door scheidsrechter Cüneyt Çakır. 'Als je goed kijkt zie je dat Griezmann de bal eerst met zijn rechterbeen en dan met zijn rechterbeen raakt', aldus Jack op Twitter.

Atlético leek te gaan stunten tegen Real Madrid. De ploeg kwam al na 15 minuten op 2-0. Vlak voor rust maakte Isco er 2-1 van.

Griezmann's penalty shouldn't have counted. Kicks the ball with left and it makes contact with his right. Tough for officials to see it. pic.twitter.com/ugsy2P4Air

— Kristian Jack (@KristianJack) 10 mei 2017

En dat is twee. Griezmann faalt niet vanaf elf meter en maakt er 2-0 van namens Atletico. #atlrea #socialreplay pic.twitter.com/N7YE0zOtoi